[/ pb_imageshow] [/ pb_column] [/ pb_row]

Hytte på skomrak i Lyngdal

Hytten leies ut mandag - mandag i sommerferien.

Hytten har 7 soverom og 16 sengeplasser.

Det er innendørs basseng som er tilpasset både store og små, og har en største dybde på ca. 1,5 m. Det er en liten pool med sklie. Flott utsikt mot fjorden fra vinduene. Det er og utendørs boblebad med flott utsikt over fjorden når du sitter der.

Hytten har egen hage og stor terrasse ut av stuen.

Det er vei helt frem til hytten med god parkeringsplass på tomten.

[/ pb_text] [/ pb_column] [/ pb_row] [pb_row] [pb_column span="span12"] [pb_text el_title="Info og priser" width_unit="%" enable_dropcap="nei" appearing_animation="0" ]

Praktisk:
Hytten har en meget flott beliggenhet i Skomrak hyttefelt. Hytten ligger vestvendt med meget gode solforhold til sene kvelden. Kort vei ned til sjøen med en felles opparbeidet brygge hvor det medfølger en båtplass. Det er barnevennlig badevik 100m av hytten.

1. etg.: Stue m/åpen kjøkkenløsning, soverom, bassengrom, wc/dusj, bod/vaskerom og teknisk rom.

2. etg.: Loftstue, 6 soverom, 2 wc/dusj. Standard: Meget romslig hytte som passer for både storfamilien og de som ønsker å feriere sammen med en annen familie. Med 7 soverom, 3 bad og 2 stuer er det god plass til alle.

Oppvaskmaskin, 2 kjøleskap med, fryse, mikrobølgeovn, TV med Viasat pakke, vaskemaskin, kjøkkenutstyr ol.

Alle badene er innredet med wc, dusj og vask. Fra stua er det utgang til en terrasse der det er en masse ettermiddag- og kveldsol, flott utsikt mot fjorden. Fyring/Oppvarming: Vedovn og varmepumpe i stua. Ellers elektrisk med varmekabler i alle bad.

Båtplass:
Det medfølger en båtplass i fellesbrygganlegg som nedenfor hytten, menn det er ingen parkering ved bryggen.

Attraksjoner:
Det er gangavstand til Rosfjordsanden med Rosfjord Strandhotell og det populære Sørlandsbadet. Sørlandsbadet med innendørs og utendørs badeanlegg ligger bare 3000 meter fra huset. Til Lyngdal sentrum er det ca. 2 km hvor man finner kulturhus med kino, spisesteder og butikker.

Benytt den flotte naturen i området eller besøke steder som Lindesnes (Norges sørligste punkt), Lyngdal sentrum eller den sjarmerende byen Farsund. Eller opplev landhandel i Korshavn, Norges sydligste fiskevær.

Kristiansand med Dyreparken kun en god times kjøring unna.

Stor sløyeplass nede ved bryggene.

Pris:
Priser fra kr 29.900,- til kr 15.900,- pr uke + strøm alt etter når på året og lenge lenge en ønsker leie å.

Internett:

Det er mulighet å bestille internett til hytten på forhånd, pris : Kr 500,- for fri wifi pr helg/uke.

Diverse:

  • Elvebåt 14 Fot m/motor 10 HK. Kr. 3.000,- pr uke.
  • Hund kr 1500,- ekstra pr uke pga ekstra rengjøring.
  • Vask obligatorisk kr 2500,-, og sengklær og håndklær kan leies.
  • Røyking kun utendørs.

Adkomst:
Fra E-39 i Lyngdal: Kjør til Lyngdal sentrum og følg veien derfra mot Korshamn/Spangereid. Når du er i krysset Korshamn/Spangereid tjære du veien mot Korshamn i ca. 500 meter. Hytta ligger i Skomrak hyttefelt til høyre, ned mot sjøen. Hytten ligger nesten helt nede ved sjøen.

Top